Home Penasihat

Penasihat

Penasihat Perakaunan dan Percukaian

faizaMuhammad Faiza Azmi merupakan seorang Akauntan Bertauliah (Chartered Accountant atau CA) dan Pengurus Percukaian di salah sebuah firma perakaunan besar yang tarletak di Puchong, Selangor. Beliau merupakan lulusan cemerlang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dari Univeristi Malaya, sama seperti En Khalid Hamid pengasas Kaya Muda. Beliau berpengalaman lebih 6 tahun di dalam bidang audit, percukaian dan perakaunan. Selain itu, beliau juga banyak terlibat dalam khidmat nasihat serta perancangan percukaian, dan juga bidang yang lebih menggerunkan iaitu penyiasatan audit percukaian.
Beliau merupakan penasihat rasmi dalam bidang-bidang di atas untuk Kaya Muda. Sekiranya anda memerlukan khidmat nasihat beliau, beliau boleh terus dihubungi menerusi talian 012-939 5801 untuk mendapatkan khidmat professional pada kadar yang amat berpatutan.

Penasihat Perniagaan

fahmi
Mempunyai kepakaran dan pengalaman dalam bidang jualan, pemasaran, pengurusan strategik dan penggabungan dan pemerolehan (M&A) selama 6 tahun. Ini merangkumi sektor perbankan, penerbangan, dan perniagaan kecil dan sederhana di dalam serta di luar negara. Beliau merupakan bekas rakan sekerja En Khalid di salah sebuah bank antarabangsa di Malaysia. Di samping itu juga, saudara Fahmi sedang giat menstruktur “Talent Entrepreneurship Program” dan “Talent Engineering Process” dengan kerjasama universiti-universiti tempatan dan luar negara. Saudara Fahmi mempunyai Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dari California State Polytechnic University, Pomona, USA, Chartered Islamic Finance, CIFP dan baru sahaja menamatkan Sarjana Petadbiran Perniagaan dari Universiti Teknologi Malaysia dengan kepujian cemerlang.
En Fahmi boleh dihubungi menerusi talian 012-258 5282.

Penasihat Pelaburan

fahmi
Puan Norasyah merupakan seorang perunding kewangan dan pelaburan dari Apex Investment Services Bhd & Prubsn Takaful. Beliau berpengalaman dalam bidang ini selama 10 tahun dan melakukannya secara sepenuh masa. Sepertimana En Fahmi, Puan Norasyah juga merupakan bekas rakan sekerja En Khalid.
Orang lain tunjukkan bagaimana anda boleh tingkatkan pendapataan atau menyimpan duit lebih banyak. Beliau pula boleh tunjukkan bagaimana memaksimakan duit anda yang SEDIA ADA. Gandakannya dan dapatkan lebih keuntungan. Maksimakan potensi wang anda dengan pelaburan saham dan perlindungan takaful.
TUNGGU APA LAGI…JOM BERTINDAK SEKARANG!
HUBUNGI BELIAU SEGERA DI 013 3360692

Penasihat Takaful

fahmi
Encik Abbul merupakan seorang takaful consultant dari Pru-BSN Takaful sejak 2012. Beliau berpengalaman lebih 2 tahun di dalam bidang ini dan melakukannya secara sepenuh masa. Mengenali dan mula mengetahui pentingnya insurans atau takaful selepas dijangkti denggi. Bil hospital yang dibiayai majikan pada masa itu hanya RM1500 setahun, tetapi bil hospital swasta untuk 2 hari berjumlah RM4500. Perbezaan RM3,000 ini terpaksa beliau tanggung sendiri. Bertitik tolak daripada situ, beliau mula menyedari yang ramai individu di luar sana memerlukan pelan takaful atau insurans.
Beliau pernah menguruskan tuntutan sebanyak RM25,000 daripada klien beliau yang hanya sempat membuat caruman selama 4 bulan sahaja. Arwah pergi buat selama-lamanya akibat kencing tikus. Pengajarannya, apa yang akan kita tinggalkan di belakang (untuk keluarga) andai esok kita ditakdirkan meninggal atau lumpuh kekal keseluruhan? Sanggupkah kita biarkan mereka kekurangan bekalan kewangan untuk meneruskan hidup mereka?

Pru Bsn Takaful melengkapi keperluan Kad Perubatan + Perlindungan Takaful + Simpanan…

Untuk info lanjut, dapatkan rundingan atau quotation pelan percuma sekarang juga. Hubungi beliau di talian 017-9511854