Home Kaya Muda Review Kelas Histeria Atuk Pemalu Superman

Review Kelas Histeria Atuk Pemalu Superman

1146
Review Kelas Histeria Atuk Pemalu Superman
Review Kelas Histeria Atuk Pemalu Superman

Semalam saya sempat hadir ke kelas sifu Zamrin Bin Arifin aka Atuk Pemalu Superman di Ipoh. Saya dari KL gi Ipoh semata-mata nak belajar. Awak tu orang buat kelas kat PJ tanya bila nak buat kat Shah Alam huhuhu…
.
Saya free semalam je so saya join la yang kat Ipoh ni. Tarikh lain saya tak dapat join. Atuk ada banyak lagi lokasi yang bakal beliau terjah. Rugi la kalau tak join. Yuran kelas lagi murah dari caj hotel saya. Saya sanggup datang dari KL, sewa hotel, datang awal dan ikut syarat yg diberikan (bayar yuran & buka akaun) untuk join kelas ni. Anda ingat saya join free ehh? Atuk pun tak tau saya register tau hehehe… 😉
.
Oh ya Atuk Pemalu tu nickname FB dia dulu. Nickname je atuk tapi orangnya kacak bergaya, tinggi lampai macam Superman.
.
Apa yang Atuk ajar memang simple dan sesuai untuk yang sekadar nak buat duit dengan forex (sebab ada yang trade forex ni sebab nak tayang SS profit je wakakaka). Ianya logik, ada had risiko & reward yang masuk akal, dan tak perlu tunggu terlalu lama untuk setup yang berkualiti. 😀
.
Satu yang special tentang Histeria Type A ni ialah ENTRY LAWAN TREND, instead of ikut trend. Bila dah nampak reversal (dipanggil Pullback), di mana nak entry, set SL (atau cut loss) & TP ada dijelaskan. Contoh-contoh yang diberikan beserta backtest dan analisis pasaran terkini memantapkan lagi pemahaman. Good job Atuk (Y)
.
Anda ingat saya masuk kelas tu control hensem je ke? Duduk depan sekali catit nota tau. Tak caya tengok gambar nota tu. Tu serba sikit la apa yang beliau ajar. Baru satu page tu. Semua sekali ada 4 page saya punya nota.
.
(Maaf Atuk ter-expose sikit content kelas. Takpe la tulisan saya comot diorang bukan paham pun kui kui kui) :p
.
Orait sekian saja review ikhlas dari saya. All the best untuk lokasi-lokasi lain. Join lah sementara beliau ada kudrat nak mengajar nih okeh. Info lanjut boleh tanya direct pada beliau yer. 😀 (Y)
.
Silakan SHARE / TAG review ni kalau mahu ya. 🙂
.
.
KHALID HAMID @ ABANG LID
www.forexsebenar.com
www.kayamuda.com

SHARE
Ingin tahu lebih lanjut tentang saya? Klik di bawah: http://www.kayamuda.com/aboutme/

LEAVE A REPLY